Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biznes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam kilka pytań.

Mam pomysł na biznes ale potrzebuje kilku informacji:

1. Muszę gdzieś to zarejestrować/komuś powiedzieć o tym biznesie? (ktoś musi to zatwierdzić)

2. Gdzie zareklamować ten biznes? (forum, strona)

3. Jaki hosting? (forum(mybb), strona | plany na ok. 100 użytkowników online - na razie)

4. Znajdę ten hosting za free?

Idea:

ludzie co miesiąc płacą mi 30zł.

#teamBolek

Opublikowano

1. Urząd skarbowy, podatki. Generalnie, musisz powiadomić złodzieji, iż mają co kraść.

2. Forum, różne strony, pozycjonowanie w wyszukiwarkach, możesz użyć facebooka, czy innych portali społecznościowych.

4. Darmowy hosting nadaje się tylko do małych projektów, gdzie użytkownicy generują mały ruch, a ty nie masz dużych wymagań.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Co do 3 to lepiej olać hosting i wykupić jakiegoś porządnego VPS'a jeśli ma być 100 osób online.

Opublikowano

Równie dobrze wykupić porządny serwer www...

Ogólnie nauczyłem się tego, że jeżeli chcesz na czymś zarobić w internecie a do tego potrzebne Ci forum to nie idź n łatwiznę po darmowe silnik tylko zakup IPB albo VB.

Opublikowano

Równie dobrze wykupić porządny serwer www...

Ogólnie nauczyłem się tego, że jeżeli chcesz na czymś zarobić w internecie a do tego potrzebne Ci forum to nie idź n łatwiznę po darmowe silnik tylko zakup IPB albo VB.

Mógłbyś wytłumaczyć co to/jaki to VB?

#teamBolek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...